Saturday, March 12, 2011

Disco Ball Centerpieces

Celenza on Trigno: the farm animal "Padre Pio" as an example of courageous initiative


when you enter the Fontana Vecchia, a thought before the statue of St. Pio, and only 50 meters, you can visit the animal farm "Padre Pio". The smell of stables and hay is unmistakable and seems to soak up everything, not just clothing. Quiet and mute the cows live their lives, protected by the fence, concentrated in rehashing them, designed to produce milk. All numbered, some accept the flash indifferent e, chissà, un po’ vanitosa. L’azienda è stata ideata, realizzata, sviluppata e consolidata da Costantino Aquilano e Letizia Antenucci. Costantino, che ha avuto un bel coraggio a intraprendere una iniziativa del genere, è noto in paese per la sua ingegnosità; uno di quei tipi che si lanciano in una impresa studiando di persona tutti i particolari. Nemmeno ora che si gode la pensione, la sua genialità è cessata vista l’originalità creativa con cui cura la costruzione della sua villa frutto del suo tenace duro lavoro. Non si risparmia, ovviamente, di dare consigli alle due coppie di giovani intraprendenti che hanno rilevato l’attività aziendale: Marco Messere con Adele Antenucci e Davide Antenucci Moguls with Grace. An example of other young celenzani that, in times when the big factories of the Plains of San Salvo not give hope of employment for workers in the hinterland, embarked on a venture that requires courage. The experience is gained in the field, from early morning to late afternoon, with the sultry heat and bitter cold, with the utmost care to animals that do not ask for more, and watching them constantly and with great care. I am pleased that David and Mark, the leased land obtained by private individuals, they added a few days ago the Commons, having classified their cooperative society in the first place. Daily deliver the milk to a company that provides Scerni alla lavorazione, ma pensano anche ad una produzione in proprio.
Tempo al tempo e intanto bisogna aggiornarsi, ed ecco Marco impegnato a frequentare un corso finalizzato allo scopo. Si coglie subito già una certa professionalità al momento della mungitura.
Giovinezza, intraprendenza e buona volontà: questo è il segreto.
Rodrigo Cieri

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